Gerrit maakt Beeld van Beatrix

Op 31 januari 2013 hoopt Hare Majesteit  koningin Beatrix haar 75e verjaardag te vieren. In het kader van dat feest is aan alle Nederlanders een oproep gedaan om een “Beeld van Beatrix” te maken. Van de ruim 2200 inzendingen ben ik uitgekozen, samen met nog 67 kunstenaars om vanaf 31 januari in het paleis het Loo deel te nemen aan een expositie ter ere van haar 75e verjaardag. Naast deze 68 werken zullen ook een aantal prominente kunstenaars exposeren zoals Jeroen Henneman, Andy Warhol en Marte Röling.

De opening zal worden verricht door oud premier Dries van Agt en vindt plaats op 30 januari 2013 , 11.00 uur. 

Tevens is er op 30 januari een TV uitzending inzake de selectie van de 68 werken, op de NOS. tijdstip 19.00 uur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.